Printer Friendly Version Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону у 2020. години @ 24 January 2020 09:04 AM

Министарство спољних послова Републике Србије, Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, расписала је годишњи Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону  у 2020. години. Конкурс је отворен од 20. јануара  до 10. фебруара 2020. године. Информације, услови и начин реализације Конкурса, могу се наћи на следећем линку: 

http://www.dijaspora.gov.rs/uprava-za-dijasporu-konkursi/

Право учешћа на конкурсу имају организације дијаспоре и организације чије је седиште у Републици Србији. На конкурсу немају право учешћа директни или индиректни корисници буџетских средстава, појединци или привредни субјекти. Реализација пројекaта предвиђена је до 28. фебруара 2021. године.

Заинтересовани су дужни да пројекте доставе најкасније до 10. фебруара 2020. године, у затвореној коверти са назнаком ,,За конкурс за дијаспору”, уз навођење области конкурса, у складу са обрасцем за пријаву и писање пројекта, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, Кнеза Милоша 24-26, 11000 Београд, лично или поштом препоручено. Неблаговремене пријаве и непотпуна документација неће бити узети у разматрање.