Printer Friendly Version Konkurs za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu u 2020. godini @ 24 January 2020 09:06 AM

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije, Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, raspisala je godišnji Konkurs za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu  u 2020. godini. Konkurs je otvoren od 20. januara  do 10. februara 2020. godine.
Informacije, uslovi i način realizacije Konkursa, mogu se naći na sledećem linku: 

http://www.dijaspora.gov.rs/uprava-za-dijasporu-konkursi/

Pravo učešća na konkursu imaju organizacije dijaspore i organizacije čije je sedište u Republici Srbiji. Na konkursu nemaju pravo učešća direktni ili indirektni korisnici budžetskih sredstava, pojedinci ili privredni subjekti. Realizacija projekata predviđena je do 28. februara 2021. godine.
Zainteresovani su dužni da projekte dostave najkasnije do 10. februara 2020. godine, u zatvorenoj koverti sa naznakom ,,Za konkurs za dijasporu”, uz navođenje oblasti konkursa, u skladu sa obrascem za prijavu i pisanje projekta, Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Kneza Miloša 24-26, 11000 Beograd, lično ili poštom preporučeno. Neblagovremene prijave i nepotpuna dokumentacija neće biti uzeti u razmatranje.