Printer Friendly Version 1. Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2020. godini 2.Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2020. godini @ 15 February 2020 07:06 PM

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, raspisuje godišnji
3.  Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2020. godini.
4. Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2020. godini
Informacije, uslovi i način realizacije Konkursa, mogu se naći na sledećem linku:

http://www.kultura.gov.rs

Pravo učešća na konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja i organizacije/pravna lica, a koja su registrovana u R. Srbiji izvan teritorije Republike Srbije, odnosno profesionalni strani izdavači registrovani isključivo ili pretežno za izdavačku delatnost, van teritorije R. Srbije.
Konkursi su otvoreni do 16. marta 2020. godine.
Prijava se vrši direktno, na adresu Ministarstva kulture i informisanja, Vlajkovićeva 3, Beograd.

Za dodatne informacije o konkursu zainteresovani mogu da kontaktiraju Mladena Veskovića u Ministarstvu kulture i informisanja, putem elektronske pošte  mladen.veskovic@kultura.gov.rs ili na telefon br. +381 11 3398-026.