Printer Friendly Version Учешће представника Р.Србије на Конференцији поводом обележавања „Месеца Франкофоније“ у Шведској, 24.марта 2021. @ 25 March 2021 11:25 AM

Поводом обележавања „Месеца Франкофоније“ у Стокхолму, 24.марта је у дигиталном формату одржана Конференција „Заједно превазићи кризу – Одрживи развој за добробит бизниса и друштва: Погледи из Шведске, Швајцарске, Канаде, Белгије и Србије“, у организацији „Стокхолмске школе економије“ и амбасада поменутих држава у Шведској.
На Конференцији је излагање из Србије имао Никола Крстић, оснивач и извршни директор стартапа „Анорис технологије“, који је, том приликом, представио кључне аспекте пословања компаније, са акцентом на производњи „паметне рукавице Анора“, намењене слепим особама, као и начину на који је поменута компанија успешно превазишла тешкоће у пословању, узроковане пандемијом Covid-19.
Организатори скупа су његово излагање оценили изузетно корисним, уз могућност да се овај пословни пројекат реализује и у другим чланицама Франкофоније, као и осталим заинтересованим државама. 

Конференција се може погледати ОВДЕ: